På ny sjarmerer DNB og reklamebyrået Pol juryen i TV 2s reklamefilmkonkurranse og denne gangen er det for filmen «Julenissens verksted anno 2016».

Pol vant også oktober for samme kunden.

Les også: DNB og Pol sjarmerer juryen 

- Vipps, så ble det sølvfisk for november også. Det er ikke langt mellom reklamefilmene med juletema når høytiden nærmer seg, men noen gjør det litt mer ordentlig enn andre. DNBs julefilm for Vipps gir juryen god, gammeldags julestemning og imponerer med solid håndverk. POL og Animasjonsdepartementet står bak novembers beste film, sier reklamejuryen i anledning månedsvinneren for november.

Se filmen her. 

Det er teamet Janne Brenda Lysø og Stian Johansen, som ikke er ukjent med sølvfisker og gullfisker, som står bak det kreative sammen med konsulent og daglig leder Monika Augustsson og Ina Egelandsdal.

Filmen er produsert av Animasjonsdepartementet og Jakob Thommessen.

Dette er årets tredje sølvfisk til Pol etter at de også vant i april for filmen «Syng inni deg» for NSB og i oktober for Vipps-filmen «Kamfer».

Les mer: Pol og NSB sang seg til Sølvfisk