Bilprodusenten satser på å fortsette med alpin-synergi i årene som kommer, og har forlenget sponsoravtalen med tre nye år. Dette feires med ny reklamekampanje, som Pol står bak.

Forrige gang vi kunne lese om nye filmer fra Audi der alpinlandslaget figurerte, var på tampen av 2015. Da var det Naug & Venner som sto bak filmen, men så var det slutt.

Les også: Mer beis på sjarken for Audi

Les også: Audi bryter 23 år lang reklameallianse

- Vi er en del av et marked i endring og vi i Audi er i ferd med å sko oss for å lansere fullelektriske modeller. Med nye utfordringer og muligheter var det naturlig for oss å sondere markedet, etter over to tiår med Torbjørn Naug og hans team. De gjorde en fantastisk jobb for oss, og nå ser vi frem til et godt samarbeid fremover med gjengen i Pol, sier markedssjef Tommy Bækkevold Jensen i Audi til Kampanje.   

I den ferske reklamefilmen er det alpinisten Aksel Lund Svindal som står i fokus – og det fokuseres på likheten mellom ski- og bilkjøring på norske vinterveier.

- For oss er det viktig å finne samarbeidspartnere som representerer våre verdier, og som har en naturlig link til produktet vårt. Godt grep på svingete vinterføre er en direkte parallell til idretten de utøver, samtidig som alpinlandslaget har glede av vår quattro-teknologi når de reiser til og fra konkurranser. Dette samarbeidet har fungert godt for oss i flere år, og vi har mange ideer for hvordan vi skal få enda mer ut av det i tiden som kommer, sier markedssjef i Audi i Norge, Tommy Bækkevold Jensen.  

Se filmen her: