Kampanje har satt sammen en liste over ti nominerte til Årets Medienavn og tatt en prat med kandidatene. Intervjuene leser du hos oss i romjulen. Hvem som vinner, bestemmer du.

Les mer: Disse kan bli Årets medienavn

Hvem mener du bør vinne? Stem her!

Maria Aas-Eng er administrerende direktør i Red Media Consulting, vinner av Byråprofil i mediebyråkategorien, og nå altså kandidat til Årets Medienavn. 2016 var hennes første år som sjef i Red Media, og året har hun fylt med priser og kundekupp.

- Vi har hatt et helt fantastisk år og jeg har mange gode kollegaer i Red som har jobbet hardt for å få til de resultatene vi kan vise til i 2016. Men vi gir oss ikke nå, vi skal bygge videre og har høye ambisjoner for året som kommer. I januar ønsker vi flere nye gode kollegaer velkommen og sammen skal vi utvikle organisasjonen ytterligere, sier Aas-Eng.

Hun har jobbet nesten halve livet med digitale kanaler og ledelse noe som har gitt henne flere karrierestopp i blant annet byråer som Mindshare, Dinamo, Omnicom og nå sist Red Gruppen.

Les også: - Jeg har hatt en veldig tøff oppvekst (abonnement)

- Hva tenker du om å være nominert til Årets Medienavn?

- For det første blir jeg veldig, veldig ydmyk. Det er absolutt en stor ære, men en sånn utmerkelse handler ikke bare om meg, men om det selskapet jeg jobber i og gjengen jeg jobber sammen med. Jeg ser på denne nominasjonen som et bevis på at vi i Red har satt spor etter oss i kommunikasjonsbransjen i 2016 på en positiv måte og det gjør meg stolt og glad.

- Hva husker du best fra 2016?

- Jeg kommer til å huske best da jeg landet fra ferie den 3. november, som for øvrig er min bursdag, og dro rett på Byråprofil. Det å stå på scenen å ta imot prisen som årets mediebyrå var veldig stort for meg som leder, og veldig stort for alle oss i Red. Det er det aller beste minnet.

- Hva er målet for 2017?

- Vi skal vokse videre, men vi skal beholde fleksibiliteten som gjør oss i stand til å levere gode råd og produkter til alle våre kunder og være i forkant av markedsutviklingen. Samtidig skal vi investere ytterlige innen områdene teknologi, innsikt og strategi for styrke vår produktportefølje.

- Har du et personlig nyttårsforsett for 2017?

- Jeg er bekymret for hvilken retning verden utvikler seg og tenker at jeg burde bidra med noe. Hva det betyr vet jeg ikke helt, jeg får bruke julen til å tenke på det.

Les også Kampanjes saker om de andre nominerte:

Kristoffer Joner: - Sylvi Listhaug burde bli «Årets Medienavn»

Rune Garborg: Har fått 2.000.000 nordmenn til å vippse

Julie Andem: - Vi er sjokkskadet over mottakelsen

Malin («Makeupmalin») Nesvoll Vangsnes: - Tror mange tenker at det jeg har fått til har kommet gratis