I fjor høst vant Anorak en nordisk byråpitsj for treningskjeden Sats Elixia. Nå er første resultat av samarbeidet klart – og det er en reklamefilm som skal gå i Norge, Sverige og Finland. Budskapet i den nye medlemsmodellen er at man nå betaler for det man bruker og selv setter sammen sitt medlemskap.

- Det er en stor fjær i hatten for Anorak og NoA (The North Alliance, red anm) å få lov til å jobbe som nordisk lead på Nordens desidert største treningskjede. Vi opplever en aktør som ikke hviler på sine laurbær på grunn av sin størrelse, men som kontinuerlig fornyer kategorien og omfavner fremtiden. Det passer oss midt i blinken og vi har allerede etablert et meget godt samarbeid, sier Anorak-rådgiver Kine Werenskiold.

Med på laget er også NoA-selskapene Making Waves som teknologi-leverandør, analyseselskap Evidence som innsiktsleverandør og Making Waves content services som leverandør av redaksjonelt innhold til egne kanaler. 

Kampanjen består av filmer, bannere, utendørs, radio og senterkommunikasjon, samt innhold til Sats Elixia sine digitale plattformer.

- Sats Elixia sin nye medlemsmodell er en gamechanger i treningsbransjen. Det har derfor vært et viktig prosjekt for oss å få på plass, også kommunikativt. Da vi gikk i pitch hadde vi denne store jobben i mente, og denne prosessen og løsningen har trygget oss på at vi valgte riktig byrå, sier nordisk markedssjef Svein Optjernsberget i Sats Elixia.

Her kan du se filmen: