I disse dager er Rikstoto klar med nye reklamefilmer for produktet Lyntoto, og filmene er del av et splitter nytt kommunikasjonskonsept som reklamebyrået Anorak har utviklet.

- Vi valgte Anorak som vårt nye byrå etter en byråpitch for drøyt et år siden. Samarbeidet har hittil levert resultater som bare det, og med det nye konseptet som nå er lansert for Lyntoto er jeg sikker på at vi kommer til å treffe nye høyder sammen, sier Morten B. W. Tønnessen, markedssjef i Rikstoto, i en melding.

Konsulent Janne Espevalen i Anorak forteller at Rikstoto ønsket seg et konsept som kunne leve over tid, og samtidig levere på de ukentlige salgsmålene så vel som å bygge «liking» til Rikstoto som merkevare.

- Filmene skal snakke direkte til tvileren i deg. Du som har fått med deg at det er storgevinst i Lyntoto på lørdag, men som ganske sikkert ikke kommer til å spille. Vi ønsket å lage en ny vri på en tenkt og dramatisert millionærtilværelse som starter i ekstravagant luksus, men som etterhvert går over i en mer verdibasert og filantropisk retning, forteller tekstforfatter Hallvard Fjeldbraaten i Anorak.

På regi er det Matias & Mathias som har vært ansvarlige, mens og produksjonsselskap har vært Bacon. Filmene er produsert i Oslo og Thailand.

Anorak er en del av The North Alliance. 

Se filmen «Petter» her: 

Se filmen «Ellen» her:

Se filmen «Ove» her: