Kampanje legger i disse dager bak seg nyhetsåret 2016, et år som mange kanskje vil oppsummere med ord som både usikkert, krevende og rotete. 

På makroplanet ga 2016 oss både Brexit og Donald Trump som ny president i USA, krisestemningen fortsetter å herje i mediebransjen og de strukturelle endringene i reklame- og kommunikasjonsmarkedet pågår med full styrke. Parallelt endres kompetansekravene i alle sektorer slik at man kan bli bedre på å kunne utnytte teknologi til å gjøre både forretninger, selskaper og kunder mer effektive.

Men selv om utfodringene er mange synes appetitten på gode nyhetssaker fra medie- og kommunikasjonsbransjen høyere enn noen gang med rekordhøy trafikk både daglig, ukentlig og månedlig. 

Siste 30 dager har over en kvart million mennesker besøkt butikken vår Kampanje.com og sist uke var det over 100.000 lesere av Kampanjes saker på nett, mobil og tablet. 

Det borger også for at alle juleannonsørene våre bør få valuta for investeringene sine inne på Kampanjes flater og særlig gledelig er det å se bredden i stillingsannonsene våre som er større enn noen gang og som spenner over alt fra markedsføring, salg, redaksjonelt, digitalt, innovasjon, design og UX.   

Kampanje kommer derfor til å være godt bemannet gjennom romjulen selv om vi akkurat denne julehelgen tar det litt roligere. 

Så til alle gamle og nye Kampanje Premium-abonnenter, alle trofaste lesere av Kampanje.com og Kampanje Mobil, samarbeidspartnere, kunder og annonsører ønsker vi dere dere en  riktig god jul og noen stille og rolige fredelige juledager.

Jul i Prinsensgate:

Julehilsen fra Prinsens gate 22. Kampanje-gjengen og våre kjære samboere i OneCom benytter sjansen til å ønske alle en riktig god jul og noen fredelige jule dager. Foto: Eivor Eriksen.