Try har laget en ny reklamefilm for Volkswagen Nyttekjøretøy, og denne gangen er det en generell profilfilm som sendes ut i markedet.

I kampanjen skal det fokuseres på at det er flere ting å ta hensyn til enn bilpris når du skal skaffe deg en ny varebil

- Alle vet at det koster en sum penger å skaffe seg en varebil, enten den er lav, høy eller sterkt rabattert. Det vies mye mindre oppmerksomhet til alt som kommer etterpå. Vi har laget en kampanje som tar tak i totalen på flere måter, med et overordnet løfte om å holde deg like fornøyd i begge ender; både når du henter bilen – og når du leverer den inn igjen. Når alt kommer til alt, er det det som teller, sier markedssjef Ingvild Øversveen i Volkswagen Nyttekjøretøy.

Foruten reklamefilmen består kampanjen av radiospoter, nettannonser og en kampanjeside.

Det kreative teamet i Try har vært AD Lars-Kristian Harveg og tekstforfatter Jonas Grønnern. Filmen er regissert av Kavar Singh og produsert av Motion Blur. Kampanjeside, nettfilmer, radio og optimalisering er skrudd sammen av gode håndverkere fra Apt, Apt Motion, Verdens Sterkeste Mann og Opt.