På den andre dagen med juryering kunne Epica-juryen dele ut ytterligere to gull til norske byråer. I går var det Pol som vant gull for sitt Ikea-stunt i forbindelse med TV-aksjonen og Kikkut vant for sin reklamefilm for Rusken-aksjonen. I dag var det Norwegians Brad Pitt-stunt på print som gjorde rent bord og vant begge Norges to gull.

- En flott anerkjennelse
Annonsen som Try har laget for Norwegian, vant både i kategorien «Transport & Tourism» og «Humour».

- Vi er selvfølgelig veldig glade og stole over at Brad-kampanjen vinner gull i en så anerkjent konkurranse.  Kampanjen har fått global oppmerksomhet og engasjementet i sosiale medier har vært enorm. Disse prisene er en flott anerkjennelse til alle som har jobbet med kampanjen, sier en glad markedsdirektør Stine Steffensen Bjørke i Norwegian til Kampanje i kveld.

Tok av på Facebook
Det var i høst at Norwegian skapte en viral hit med sin printannonse som skulle markedsføre en ny direkterute til Los Angeles. Teksten på annonsen var «Brad er singel»/«Brad is single».

- Vi er jo strålende fornøyd med gullet. Jobben har jo vist seg å engasjere millioner og da er det ekstra hyggelig at Epica juryen har latt seg imponere, sier Account Director Trond Sandø i Try til Kampanje.

Les også: Norwegians Brad Pitt-reklame går som en farsott på Facebook

Hedres med Grand Prix
Totalt har Epica-juryen funnet 98 jobber verdige til gull i år, og torsdag kveld skal de aller beste av disse gullvinnerne hedres med Grand Prix.

 Til sammenlikning har svenske byråer vunnet 13 gull, mens danske byråer har fått samme antall gull som Norge; fire stykker.

Epica er årlig reklamekonkurranse der journalister og redaktører i kommunikasjons-fagpresse får si hva de synes er de beste arbeidene fra siste år. I løpet av en knapp uke samles redaksjonelle fra alle verdenshjørner for å se reklamefilmer, printannonser, digitale bidrag og andre kategorier.

 Vi gjør oppmerksom på at Kampanje sitter i juryen.