Etter en grundig prosess har Handelshøyskolen BI valgt å inngå en samarbeidsavtale med kommunikasjonsbyrået Los & Co. Byrået skal ha en sentral rolle i rekruttering av nye studenter til skolen.

Flere byråer har denne høsten kjempet om å vinne Handelshøyskolen BI som kunde, kan BI fortelle i en melding. Men til slutt var det altså Los & Co som kom best ut og selv om Los & Co-sjefen Jan Christian Fosseidbråten sliter på Kampanjes reklamekåring Byråprofil og havnet på en 10. plass, var byrået likevel sterke nok til å ta BI fra landets beste reklamebyrå Try.

- Det er en veldig anerkjennelse at Handelshøyskolen BI, med sitt tunge faglige miljø, valgte oss som deres partner. De er på mange måter en drømmekunde for oss, ved at de både er kunnskaps- og innovasjonsdrevet. De ønsker å utgjøre en forskjell og har klare internasjonale ambisjoner, sier Jan Christian Fosseidbråten, daglig leder i Los & Co.

Markedssjef for heltidsstudier på BI, Arne Wellberg, sier man på skolen har som å være blant «de ledende handelshøyskolene» og jobber fremtidsrettet. Handelshøyskolen BI er rangert av Financial Times som den 42. beste handelshøyskolen i Europa.

- BI har ambisiøse mål om å være blant de ledende handelshøyskolene i Europa. Slike mål kan bare realiseres gjennom en bevisst satsing på kunden, sier Arne Wellberg, markedssjef for heltidsstudier ved BI.

For BI var det derfor viktig å velge et byrå som er nytenkende og jobber fremtidsrettet. 

- Los & Co demonstrerte solid kunnskap innenfor de områdene vi prioriterer, og da spesielt med hensyn til den nye mediehverdagen. De er nytenkende med et sterkt fokus på digitale løsninger, samtidig som de evner å sette utdannelse inn i en bredere kontekst. At de i tillegg viste frem et engasjert og nytenkende team var også et pluss for dem, sier Lisa K. Nausthaug, markedssjef for videreutdanningsprogrammer ved Handelshøyskolen BI.

Kontrakten løper fra 1. november 2016 og varer i første omgang i tre år.

På skolebenken:

Handelshøyskolen BI sammen med sitt nye reklame- og PR-byrå Los & Co.