I morgen slipper SAS kampanjen «Travelers Think Big», som er en videreutvikling av konseptet «We Are Travelers».

«We Are Travelers» var en massiv relansering av flyselskapets kommunikasjonskonsept i 2014. SAS sa i forbindelse med det at flyselskapet først og fremst skulle henvende seg til de som reiser mye. Et annet mål med kampanjen var å forsterke kundens følelse av å tilhøre et fellesskap i luften.

Les mer her: SAS ruller ut massiv reklamesatsing 

Henter fra Hollywood
Det er North Alliance og deres svenske byrå Åkestam & Holst som står bak det nye kreative konseptet, som tar i bruk humor på en måte man ikke har vært vant til å se i SAS sine filmer tidligere.

- «Travelers Think Big» er en hyllest til våre kunder. Med kampanjen tar vi «We Are Travelers»-konseptet til neste nivå der vi med hjelp av emosjonelle anslag og humor tar oss nærmere målgruppen vår og deres syn på verden. En verden der man lever livet fullt ut og der flyreiser er mer enn en transport fra a-b, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS Norge.

For første gang har SAS brukt amerikanske skuespillere i sine reklamefilmer. I hovedfilmen spiller Thomas Jane. Jane har tidligere medvirket i «Boogie Nights», «The Mist», «Deep Blue Sea» og HBO-serier som «Hung». 

Saken fortsetter etter filmen.


Avsluttet Los & Co-samarbeid
- Det har vært utrolig morsomt for oss å utvikle konseptet «We Are Travelers» sammen med SAS. Kampanjen maler et bilde av den reisende som selvsikker visjonær på en evig jakt etter nye eventyr, utfordringer og mål i livet, sier Magnus Jakobsson, creative director og tekstforfatter for kampanjen.

I Norge har SAS tidligere samarbeidet med Los & Co, men onsdag denne uken ble det kjent at North Alliance kjøper ut SAS-kontoen fra Los & Co og gir den til NOA-byrået Anorak.

- Vi er svært godt fornøyd med den jobben Los & Co har gjort for oss og for merkevaren SAS, og vi gir byrået våre beste referanser. Los & Co har vist både faglig tyngde og kjapphet som vi har satt pris på i disse årene. Da North Alliance ønsket å konsolidere arbeidet mot SAS innenfor gruppen, har vi sett synergier i arbeidet på tvers av landene - som for oss er viktig i arbeidet med vårt byrå, sier Eivind Roald.

Les mer: Høgebøl kjøper SAS-konto fra byråkonkurrent

Se flere filmer fra det nye SAS-konsepter her: