I går var store deler av mediebransjen samlet på Mediaforums høstkonferanse i Tønsberg til gallamiddag og utdeling av årets «Mediepriser».

Den store vinneren her ble Starcom som hanket inn hele tre priser under utdelingen. I kategorien «Mediestrategi» vant de både gull og sølv, i tillegg til bronse for Circle K-caset «Take it easy – nytt navn, samme folka!» i kategorien «Mediekreativitet».

Administrerende direktør i Starcom, som er en del av det franske kommunikasjonskonsernet Publicis, Peder Mittet, innrømmer at det var god stemning på bordet utover kvelden.

- Med hele tre priser ble det Starcoms aften, og stemningen var naturligvis helt herlig! Vi sender alltid nominerte team så vi var godt representert. Ekstra hyggelig at kundene også var med, de har tross alt like mye av æren for dette som oss, sier Mittet til Kampanje dagen etter prisutdelingen.

Starcom har gjort det svært bra på Mediaforums mediepriser de siste årene.

- Ja, vi har vært med å prege denne konkurransen, men først og fremst for å drive byrået fremover faglig.  I 2008 vant vi vårt første gull, og jeg er veldig stolt av kontinuiteten vi har klart å vise, i en tid hvor faget har vært i stor endring, for i dette gamet er man aldri bedre enn sin siste jobb, sier Mittet.

Det var arbeidet Starcom gjorde for kunden Mercedes-Benz og caset «Presisjon i stjernekelasse» at de kunne huka av for gull i kategori «Mediestrategi.» «Take it easy – nytt navn, samme folka!» i samarbeid med Cirkle K ble premiert med sølv i samme kategori.

SMFB Engine og Diadora fikk gull i kategorien «Mediekreativitet» med caset «Bright delivery», mens JCDecaux og Emirates stakk av med den gjeveste prisen i kategori Mediekanal med caset «Ditt Dubai».

Tonje Gjerstad fikk senere på kvelden Mediaforums «Hedersprisen». 

Starcom-sjefen:

Peder Mittet, administrerende direktør i Starcom, gikk til topps og hanket inn tre medaljer under Mediaforums prisutdeling i går kveld.