Den norske proffbokseren Cecilia Brækhus stiller opp i en storstilt, global reklamekampanje for den danske designmerket Georg Jensen, som blant annet lager smykker, sølvtøy og klokker. I den nye filmen er det valgt ut fem sterke kvinner som tar sikte på å oppmuntre verdens kvinner til å være seg selv og skape sin egen suksess.

Det er Forsman & Bodenfors som har laget filmen. Regissør er Lærke Herthoni og fotograf er Elisabeth Toll. Foruten Cecilia Brækhus er de fire andre kvinnene den danske filmregissøren Susanne Bier, verdens beste kvinnelige kokk Dominique Crenn, den iranske motocrosskjøreren Behnaz Shafei, og den australske standupkomikeren Sarah Kendall.

- Hvorfor valgte dere Cecilia Brækhus til å delta i denne kampanjen?

- Hos Georg Jensen vil vi styrke og inspirere folk til å trosse konvensjoner i deres egne liv. Cecilia er en kvinne som har trosset konvensjoner og steget til topps innenfor sitt felt. Hun er tøff i bokseringen, men har også kjempet harde kamper utenfor – for å legalisere profesjonell boksing i Norge, sier markeds- og kommunikasjonssjef Monika Holmvik Persdotter i Georg Jensen til Kampanje.

- Disse kvinnene har trosset konvensjoner, både i egne liv og i deres profesjonelle karrierer. Vi burde aldri begrense oss selv til stramme rammer. Du kan være ambisiøs, du kan være provokativ, du kan være hva enn du vil være. For meg representer disse kvinnene den følelsen, den selvsikkerheten om at ingen andre får definere hvem de er. Men det har ikke alltid vært så lett. Cecilia har blitt bedt om å tre til side for de mannlige bokserne, Behnaz fikk ikke lov til å kjøre motorcross i Iran i begynnelsen, kun fordi hun er kvinne. Og kvinner har blitt fortalt at de ikke skal være for pågående, sier toppsjef Eva-Lotta Sjöstedt i Georg Jensen.

I merkevarekampanjen er det både film og printannonser, med hovedvekt på filmen i denne saken.

- Vi mener at film er et sterkt format som skaper engasjement og er en god måte for å kommunisere essensen av vår kampanje i det digitale medielandskapet, sier Holmvik Persdotter til Kampanje.

Dette er første kampanje som forener de ulike produktgruppene til Georg Jensen.

Se filmen her: