Hva skjer i et reklamebyrå når deres største kunder truer med å pakke sammen og forsvinne ut døra, med reklamemillionene sine på slep? I ukens podkast tar vi for oss spillet i kulissene når noen av Norges største annonsører avholder byråkonkurranser - eller såkalte pitsjer.

Her finner du oss på iTunes!

Hvilke annonsører er «gamechangers» og kan velte opp-ned på hele byråbransjen når de flytter på seg og hva er det som til slutt tipper vektskålen og avgjør om man vinner eller taper?

Arne-Inge Christophersen er partner og daglig leder i Llowbank. I podkasten forteller han hvordan enkelte pitsjer kan utvikle seg til «NM i ljuging».

Linda Nordheim er daglig leder i McCann og har både vunnet og tapt kunder. I fjor sikret hun både Tine og Norsk Tipping på kundelisten, men måtte ofre både privatliv og søvn for å dra kundene i land.

Også sjefredaktør Knut Kristian Hauger i Kampanje gjester ukens podkast og tar for seg den siste ukens sjefsbytter i TV 2.

Hør podkasten her og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.