Norsk Tippings reklamefilm for Flax, «Miami», vinner sølvfisken for mai og er dermed med å konkurrere i Gullfisken-finalen neste år.

Det er det kreative teamet Sebastian Prestø og Anders Holm fra Try som står bak filmen som går til topps i TV 2s reklamekonkurranse.

- Vi synes dette var et gøy utgangspunkt for en historie, og vi håper vi har klart å lage en ny vri på et konsept som har fungert lenge. Vi håper også at vi har fått til en troverdig jentetur, til tross for at filmen er laget av en gjeng med karer. Det er kanskje også grunnen til at vi ikke kom unna en «pedikyr etterfulgt av putekrig»-scene, sa de to i anledning premieren på filmen.

Nå viser det seg at filmen ble så troverdig at den også overbeviste reklamejuryen i Gullfisken. Juryen sier:

- Rett før ferien kåres en vinnerfilm som handler om å kunne reise på en ferie en ikke glemmer så fort. Norsk Tipping serveres Sølvfisken for mai for sin film om damen som unner både seg selv og butikkbetjeningen en jentetur etter å ha vunnet i Flax. Godt og morsomt laget – og helt sikkert et greit filmopptak å være med på, heter det fra juryen. 

Her kan du se filmen som Try har laget for Norsk Tipping og Flax. 

 

Så langt er det Try-familien som har håvet inn flest sølvfisker. Try er allerede inne med sine filmer for Volkswagen (januar) og Finn (mars), mens datterbyrået Pol tok sølvfisken for april. McCann er også med å konkurrere om den gjeve gullfisken på TV 2 i februar neste år men sin månedsvinner for Tine.