I kveld er det premiere på den nye reklamefilmen til Zlatan, som skal markedsføre fotballstjernens nye sportskolleksjon. Med seg på laget har den svenske superspissen også fått med seg noen helt nye treningskamerater i brødrene Varner.  

Den nye kolleksjonen inneholder rundt 70 forskjellige barne- og herreklær, og en damekolleksjon er også underveis. Kolleksjonen heter A-Z og det samme skal nettbutikken hete som lanseres i 11 markeder.

- Hele ideen bak filmen er en peptalk der det eneste du hører er Zlatans inner voice. Mye av filmingen er gjort i Paris, hvor Zlatan har spilt for Paris Saint Germain, og mye er gjort i Stockholm, og det er bare vanlige folk med i filmen. Her ligger hjertet til Zlatan. Han vil gi alle muligheten til å gjøre det han har gjort, sier markedsdirektør Jens Bonesmo i det nye selskapet Varner Ibrahimovic, som står bak kolleksjonen og nettbutikken.

Les mer om planene til Varner-brødrene og Zlatan på Kampanje Premium: Norsk reklameprofil skal bygge butikk for Zlatan  

Det er reklamebyrået Forsman & Bodenfors som står bak filmen. Filmens mediebyrå er Starcom i Oslo.

- Det er ikke så ofte et norsk byrå får en slik mulighet. Varner Ibrahimovic har vist sine partnere stor tillit, og vi har jobbet veldig tett hele veien. Det å få sette sitt preg på lanseringen og byggingen av A-Z sammen med dyktige partnere er naturligvis både stas, lærerikt og veldig moro, sier Peder Mittet, administrerende direktør i Starcom i Norge, og kundeansvarlig. 

Inntil til nå har den svenske fotballstjernen stilt opp i reklamefilmer for selskaper som Volvo og Nike, men klokken 21.00 i kveld var det premiere på den nye reklamefilmen med den EM-klare superspissen. Og denne gangen er det altså i en film for egen merkevare.