Reklamebyrået Pol sjarmerer sølvfiskjuryen med sine nye filmer for NSB. Reklamefilmene er en videreføring av konseptet «Bruk tiden. Ta toget», som også i fjor sikret NSB en Sølvfisk.

- Og nok en gang tar man altså tak i gode grunner til å komme seg om bord. Temaene denne gangen strekker seg fra at faktum at det dessverre ikke alltid er sitteplass til alle, til den friheten man har når man kan bruke begge hender, sier tekstforfatter Janne Brenda Lysø i Pol.

Les mer: Ruller ut nye NSB-filmer

- Pols reklame for NSB har ikke bare gitt oss mange gode grunner til å ta toget. Den har også gitt oss mange gode grunner til å like reklamen. Filmen «Syng inni deg» er både morsomt tenkt og fint laget, derfor tøffer den fra resten og vinner Sølvfisken for april, sier juryen.

Einar Film & Fortellinger står for produksjon og Aksel Hennie har regissert filmen.