I en serie med seks nye reklamefilmer fra panteselskapet Infinitum har Anti, Geelmuyden Kiese og regissør Aksel Hennie i Einar Film & Fortellinger prøvd å forestille seg hva den bortkastede energien fra upantede bokser og flasker kunne brukes til. For eksempel kan man poppe popcorn i 26 minutter med samme energi som en tom Coca-Cola flaske har.

- Vi er overbevist om at flere og flere vil vite hvorfor de skal pante, og ikke bare at de skal pante. Når vi nå forteller nettopp det, får vi også med oss de yngre menneskene som er miljøbevisste og opptatte av å ta bærekraftige valg, sier kommunikasjonssjef Randi Haavik Varberg i Infinitum.

Formålet med kampanjen er å sette fokus på det faktum at 150 millioner flaskene og boksene ikke blir pantet hvert år. Budskapet er  at hver flaske eller boks har mer verdi enn den ene kronen som man får i pant.

- Krona du får igjen når du panter betyr ikke like mye for folk som den en gang gjorde. Derfor ville vi vise at det også ligger andre verdier i det å pante, sier Mads Bergstrøm, kreatør i Geelmuyden Kiese.

De første filmene har allerede begynt å gå på tv, og resten dukker opp i tiden som kommer på kino og i sosiale medier.

Film 1 - Popcorn:

Film 2 - Snøkanon:

Film 3 . Barbermaskin:

 Film 4 - Motorsag:

Film 5 - Spa:

 Film 6 - Tennis: