- Som fotballspiller er det jo en dødssynd å «filme» på banen. Men jeg håper publikum tilgir meg ettersom vi snakker om reklamefilming. Ikke har jeg noen planer om å gjøre comeback i Tippeligaen, heller, sier John Carew.

Den tidligere landslagsspissen fra Lørenskog, har de siste par årene valgt å holde en lav profil. Han har først og fremst prioritert å få en skuespillerkarriere på beina i USA og England. Denne sommeren gjør han imidlertid comeback i regi av Schjærven Reklamebyrå og spillselskapet ComeOn!

Fra mandag 6. Juni og under hele EM i fotball, som starter i Frankrike 10. juni, vil 36-åringen være å se på Discovery og Viasats kanaler i humoristiske og sommerlige reklamefilmer.

I de nye filmene får Carew sjansen til å kombinere sine nye skuespillerferdigheter med gamle fotballtriks.

Stiller opp for Schjærven:

John Carew gjør comeback både på fotballbanen og tv-skjermen under neste ukes fotball-EM – i splitter nye reklamefilmer fra Schjærven Reklamebyrå. Her sammen med Mari Kristina Skaar Gjelstad, Silje Hådi-Siverts, Hannah Hunter og ComeOn!s Stian Røsvik Bjørstad.

Schjærven Reklamebyrå har utviklet det nye kreative konseptet hvor John Carew er skrevet inn som en god ambassadør for ComeOn!.

- Det har vært viktig for oss å skape ett konsept hvor John naturlig har troverdighet, samtidig som det skulle være underholdene og taktisk – sier konsulent i Schjærven Reklamebyrå, Charlotte H. Mjaaseth.

- Vi er veldig glade for å ha med John på ComeOn!-laget igjen. Han var med oss i oppstarten, men har hatt en lenger pause de siste par årene. Nå har han kommet «hjem» og det skal bli moro for alle som er glade i ComeOn!, sier talsmann for ComeOn!, Stian Røsvik Bjørstad.

Selskapet har de siste to årene vært sponsor for fotballklubben Liverpool FC, men dette samarbeidet går ut nå i sommer. Og nå er altså  Carew igjen på plass som ambassadør.

- John er den morsomme og hyggelige kompisen alle vil ha. Slik ønsker vi også å fremstå, så dette er en perfekt match for oss alle!  - sier Røsvik Bjørstad i ComeOn!