I en ny reklamefilm for Flax følger vi et uvanlig venninnepar på jentetur til Miami; en ung, norsk jente og en middelaldrende indisk kvinne. Filmen er spilt inn i Miami og på Bislett i Oslo.

- Vi synes dette var et gøy utgangspunkt for en historie, og vi håper vi har klart å lage en ny vri på et konsept som har fungert lenge. Vi håper også at vi har fått til en troverdig jentetur, til tross for at filmen er laget av en gjeng med karer. Det er kanskje også grunnen til at vi ikke kom unna en «pedikyr etterfulgt av putekrig»-scene, sier det kreative teamet Sebastian Prestø og Anders Holm fra Try.

Flax er en av de største merkevarene til Norsk Tipping, og ved hovedkontoret på Hamar ble de begeistret da Try presenterte ideen.

- Dette var en idé vi likte kjempegodt, og vi tror filmen kommer til å gjøre en god jobb for Flax, sier Rita Helgesen i Norsk Tipping. Hun vil også gjerne understreke at man ikke MÅ ta med kommisjonæren på tur hvis man vinner i Flax.

Produksjonsselskap har vært Motion Blur.