Selv om det er Saatchi & Saatchi som er hovedbyrået til VG, har SMFB laget en ny reklamefilm for Norges største avis.

Reklamefilmen følger konseptet «Dagen er ikke helt den samme uten».

- Selv om budskapet er det samme, er det ingen tvil om at tidene forandrer seg. Derfor er det naturlig at mobilen er sentral i vår nye film som skal befeste VGs sterke posisjon, sier markedsdirektør Hanan Jahr i VG i en melding. 

Se filmen her:

Kreativt team har vært Hans Martin Rønneseth, Hans Magne Ekre og Alexander Gjersøe 

- VG handler om å holde seg oppdatert på nyheter, sport eller underholdning, hvor som helst og når som helst. Og selv om mye forandrer seg er det mer enn noen gang sant at dagen ikke er helt den samme uten VG, sier Rønneseth.

Regien er det Marius Holst som har hatt og filmen er produsert av Fantefilm.

VG har startet å vise filmen i egne kanaler, mens den starter å gå på tv i juni.