I april-mai har Tine kjørt en konkurranse hvor folk kan legge ut bilde av seg selv på Instagram, og med det konkurrere om å pryde melkekartongene i 2017. 

Tine har i forbindelse med konkurransen lagt ut et sett regler, blant annet at innsender må være over 18 år. Utover alderskravet er det ingen regler som sier noe om hvordan bildene kan eller ikke kan være. Deltakerne blir kun oppfordret til å laste opp "et melkebilde" av seg selv, og merke med emneknagg #tinemelkvenn.

Nakenblogger Lotte Cornelia Ninja Fagerheim, bak bloggen fitfager.blogg.no, har sendt inn flere bilder til konkurransen. Likhetstrekket med bildene er at hun poserer lettkledd med en melkekartong. På et av bildene heller hun også melk over seg selv. Fagerheims bilder har flest likes, likevel vil ikke Tine la henne pryde kartongen. Det skriver Nationen.

- Jeg har vunnet Tine Melks hasjtagkonkurranse og nå begynner de å endre på reglene etter at konkurransen er over. Er det greit liksom? Ikke faen! Jeg skal på den jævla kartongen og ferdig med det!, skriver Fagerheim på egen blogg

- Vi kan lover at det kommer mange flotte bilder på kartongene i 2017 men vi må dessverre skuffe de som har likt disse bildene (...) Det kunstneriske uttrykket her er nok mer i tråd med hva man finner på tildekte magasinhyller på norske bensinstasjoner, sier Olav Håland, kommunikasjonsrådgiver i Tine, i en mail til VGTV.