Akkurat hvor slitsomt det kan være på bilferie med baksetet fullt av unger og ingenting annet å finne på enn å krangle, vises i én av to nye reklamefilmer fra Telia. Det er DDB som har laget filmene.

- Det er veldig morsomt å jobbe med Telia, fordi de mer enn noen gang er i en utfordrerposisjon. De siste årene har Telia gjort en formidabel utbygging av nettet sitt, samtidig som vi sammen har bygget sten på på sten for å bedre dekningsoppfatningen blant folk flest, noe vi har hatt svært gode resultater med, sier kreativ leder Petter Gulli i DDB til Kampanje.

- Hvordan fikk dere ideen?

- Ideen ble ganske åpenbar da vi bestemte oss for målgruppen småbarnsforeldre. Det handler rett og slett om hvor vi tror de ville hatt mest nytte av å ta med seg hjemmenettet sitt nå som feriesesongen står for døren, sier Gulli.

Han forteller at det ikke akkurat bød på utfordringer å få de tre barna til å gå bananas i baksetet under innspilling.

- Til tross for at ingen av dem var søsken, falt det dem helt naturlig å krangle så busta føyk. De fleste barn er nok godt trent til rollen gjennom søsken og barnehage, sier Gulli.

Produksjonsbyrå har vært Einar Film.

Det var i mars i år at det ble kjent at Netcom skiftet navn til Telia, og ikke lenge etterpå kom den første reklamefilmen.

Les også: Vraket Netcom - nå kommer den første Telia-filmen

Se filmen «Bil» her:

 

Se filmen «Hytta» her: