Denne uken omtalte Kampanje en ny rapport fra Accenture der 50 prosent av de spurte markedssjefene svarer at de produserer mer innhold enn de klarer å håndtere. Samtidig svarer over 90 prosent at de forventer å produsere mer innhold de neste to årene. Hvor skal dette ende?

- Undersøkelsen Accenture Interactive har gjennomført, viser at vi drukner i content. Når halvparten av markedsførerne sier at de har mer digitalt content enn de klarer å håndtere, er det et tegn på at mange ikke har en god digitalstrategi på plass, sier Øystein Ingdahl, som er kommunikasjonssjef Accenture Norge.

Les mer på Kampanje Premium: Tror annonsører vil kjøpe medieselskap

Vi har med oss markedsdirektør Paal Sprakehaug i Nordea og Kristiane Roe Hammer fra Amedia, for å snakke om de siste trendene i feltet. Nordea har vraket tradisjonell markedsføring mot ungdom og satser alt på innholdsmarkedsføring. Kristiane Roe Hammer, som har ledet Amedias satsing på «native» reklame, er nå klar for sjefsjobben i Newslab.

Les mer: Newslab henter ny sjef fra Amedia

Les også: - Orkla og TV 2 kommer til å kjempe om sportsrettigheter

Hør podkasten her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.