Maarud og Kimps krangler så busta fyker om bruken av begrepet «potetgull», som Maarud mener er et beskyttet varemerke, men som nå også Kims ønsker å bruke i sin markedsføring. Neste instans er Høyesterett, etter at Orkla vant frem i tingretten.

I mellomtiden børster Maarud støvet av et slagord de neppe får konkurranse om fra konkurrenten. «Må'ru så Maarud» har blitt brukt siden 70-tallet og er et av de lengstlevende slagord blant norske annonsører, og nå utgjør det også kjernen i Maaruds nye reklamekonsept.

- Vi har lenge ønsket å revitalisere dette velkjente slagordet, og vise at vi setter pris på det spontane og morsomme som bor i oss alle. Jeg tror alle kan kjenne seg igjen i de små hverdagsøyeblikkene hvor hjertet styrer, enten om det gjelder å ha lyst på Potetgull eller andre impulser som ikke alltid er like rasjonelle, sier markedsjef i Maarud, Jill Hendnes.

Det er SMFB som står bak kampanjen.

- Det er veldig spennende å være byrået til Maarud for tiden. Det skjer mye i kategorien og konkurransen er knallhard, både i og utenfor butikkhyllene . Vår oppgave handler jo om at Potetgull og andre Maarud-produkter skal forbindes med moro og budskapet «Må´ru så Maarud». For store deler av Norges befolkning så er det Maarud som er hoffleverandør av god stemning i hjemmet, sier Christian Steen, konsulent og Managing Director i SMFB.