I kveld kommer det første håndfaste beviset på at Pol i vinter kapret Mester Grønn som kunde. Det er det kreative teamet Janne Brenda Lysø og Stian Johansen som står bak to nye reklamefilmer for Mester Grønn.

- Vi har kost oss veldig i arbeidet med Mester Grønn. Blomster er glede, lykke og trøst - en stemningsskaper som det er takknemlig å kunne få lov til å jobbe med som kreatør. Enten det er på film eller i sosiale medier. Det er alltid gøy å få lov til å jobbe med en merkevare som ikke har vært så synlig, men som allikevel har veldig mye å snakke om – til alle, sier Brenda Lysø og Johansen i en melding.

Mester Grønn representerer en bransje som i mindre grad har vært synlig, og markedsdirektør Hege Hildeng i Mester Grønn forteller at bransjen er preget av stadig sterkere konkurranse, derfor er det nok et større behov for å stå ut.

- Vår har en klar målsetning om å befeste kvalitetsposisjonen og ta markedsandeler. Nå har vi jobbet tett med teamet i Pol, har landet på et kreativt konsept som er annerledes, kundefokusert og langsiktig. For oss har det vært en fornøyelse å samarbeide med de beste kreatørene i bransjen. Pol har laget et kreativt konsept som evner å ta ut alle de gode historiene vi har på lager, på tvers av kanaler og målgrupper. Vi gleder oss til å høre hva kundene mener, sier Hildeng.

Produksjonsselskap har vært Einar Film og regi ved Aksel Hennie.

Se «Konfirmasjonstalen»: 

Se «Striptease»: