Roger Holthe Olsen, tidligere partner i NOR PR og nå daglig leder i Dyrekassen, tar over vervet som styreleder for Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF). Han tar over vervet etter Veline Høyland, ‎salgs- og markedssjef på Akvariet i Bergen. Therese Andvik Rygg, daglig leder i Happy Studio AS, rykker samtidig opp som ny nestleder i foreningen.

Roger Holthe Olsen sier i en pressemelding at han ser frem til å ta foreningen videre og er ydmyk for tilliten han har fått som ny styreleder.

- Veline Høyland har gjort en veldig god innsats som styreleder og jeg ser frem til å ta over stafettpinnen etter henne. SRF er i en positiv utvikling. I 2015 fikk foreningen ny grafisk profil og ny hjemmeside og vi hadde blant annet rekorddeltagelse på flere av våre signalarrangementer. I 2016 blir det ekstra fokus på å nå ut til nye geografiske områder med vårt brede arrangementstilbud og videreutvikle porteføljen av produkter innen salg og markedsføring. Vi skal fortsette å arbeide for våre medlemmer og fortsette å levere et godt og variert tilbud. Vi har klare planer for hvordan vi skal ta foreningen inn i fremtiden, sier Holthe Olsen.

Inn i styret kommer Anita Nybø, administrerende direktør ved Fløibanen AS og Thomas Dahl Birkeland, art director og gründer i Reklamekollektivet. Ole Konrad Fjeldstad Iversen, partner i konsulentselskapet Euro Business School og Silje Ulla Steinsbu, Salgsdirektør nasjonalt salg Schibsted Norge Abonnementsmediehus rykker opp som nye styremedlemmer. Ina Stølen, daglig leder i Brandity, Beathe Knudstad-Lopez, Branch Manager Kelly Services i Bergen og Lars Petter Mongstad, Senior Account Manager i Sportsklubben Brann fortsetter som styremedlemmer i SRF.