Tidligere i dag kunne Kampanje skrive at nakenbloggeren Lotte Cornelia Ninja Fagerheim, bak bloggen fitfager.blogg.no, hadde vunnet Tines bildekonkurranse. Tines konkurranse gikk ut på at folk skulle laste opp bilder av seg selv og melkekartongen på Instagram. Alle som merket bildene sine med #tinemelkevenn ble automatisk med i konkurransen. Vinnerne av konkurransen får pryde melkekartongen neste år.

Les mer her: Tine vil ikke ha nakenblogger på melkekartongen

Fagerheim skrev på egen blogg at hun vant Tines konkurranse fordi hun fikk flest likes på bildene sine. Kampanje og flere nettaviser har feilaktig sitert at premisset for å vinne konkurransen var å få flest likes. Det har hele tiden vært en jury som skal avgjøre hvilke bilder som vinner. Det står også på Tines nettsider hvor konkurransereglene blir presentert.

- Vi trekker på smilebåndet av hele saken. Dette er helt klart et PR-stunt fra bloggerens side. Hun har forsøkt å få oppmerksomhet rundt bloggen sin og klart det, sier Sindre Ånonsen, kommunikasjonssjef i Tine, til Kampanje.

Les mer her: Tine om nakenblogger: - Storm i et melkeglass

Til tross for at situasjonen nå er oppklart, mener bloggeren fortsatt at hun har vunnet konkurransen.

- Jeg har flest likes, og det betyr at flest vil se rumpa mi på melkekartongen, sier Lotte Cornelia Ninja Fagerheim til Kampanje.

- Tine sier vinneren skal kåres av en jury, hva tenker du om det?

- Jeg tenker det normalt er slik at de bildene som får flest likes er vinnerbildene. Noe annet er helt idiotisk.  Jeg har ikke satt meg så nøye inn i hva som er kriteriene for å vinne, men jeg trodde det var slik at de som fikk flest likes, vant. Demokratiet bør få bestemme.

Fagerheim viser også til en spørreundersøkelse Nettavisen gjennomfører i dag. På spørsmål om Fagerheim bør få pryde melkekartongen med lettkleddbildene, svarer over 50 prosent ja (det er foreløpig avgitt 14 465 stemmer).

- Jeg har vunnet den konkurransen også. Dette taler for at jeg bør få være på melkekartongen neste år.

- Sykt å la en bleierumpe pryde en melkekartong
Fagerheim sier at hun ikke syns noe om at barn er avbildet på melkekartongen, eller andre steder på internett for den sakens skyld.

- Bildene av barn er sendt inn av foreldrene deres. Barn bør ikke avbildes på hverken melkekartongen eller leverposteiboksen. De kan angre på det i ettertid.

- Jeg syns det er drøyt at foreldre sender inn bilder av barn under 18 år. Når du er 5 år vet du ikke fra dag til dag hva du egentlig vil. Jeg syns det er greit å poste min rumpe på internett, men ikke til å poste bleierumper.

- Tenker du at du kan angre på dine bilder en dag?

- Jeg ble 18 år for seks år siden snart så jeg har tenkt på hva jeg vil her i livet.

Avviser beskyldninger om PR-stunt
- Tine mener dette er et PR-stunt, stemmer det?

- Nei ikke akkurat, jeg la det ikke på bloggen engang. Jeg visste ikke om konkurransen før samme dag fristen utløp, og det var fordi jeg ble tipset av kjæresten til en venninne som mente det kunne være noe for meg. Jeg la ut bildene siste dag konkurransen var gyldig. Om det hadde vært et PR-stunt hadde jeg gjort det før, planlagt bedre, og fått mange flere likes.

Fagerheim oppgir at hun i dag har hatt over 14 000 besøkende på bloggen. Det er nesten 10 000 mer enn i går.  

Fagerheim sier hun kommer til å kontakte Tine i løpet av i dag eller i morgen.

- Jeg syns de har en veldig dårlig jury, og jeg kommer til å kontakte dem. Jeg syns at juryen bør høre på folkets mening.