Der andre lanserer ekstremt lange reklamefilmer på seks minutter, går Volkswagen, Try og Apt motsatt vei og kommer med en reklamefilm på 7,6 sekunder.

Les også: Lanserer «Norges kjedeligste reklamefilm»

Reklamefilmen er for Volkswagen Passat GTE som kan kjøre 0-100 kilometer i timen på 7,60 sekunder. På kampanjens nettside blir man utfordret til å stoppe en klokke på akkurat den tiden. Blant de som klarer det på 7,60 sekunder, de som deler på Facebook og de som prøvekjører bilen, trekkes det én vinner som får en bil.

- Vi måtte gjøre en spesialavtale med TV 2 for å få til dette. 7,6 sekunders reklamefilmer er ikke «hyllevare» for tv-kanalene, sier kreativ leder Øystein Halvorsen i Try.

Selv om tv-filmene ikke har premiere før i neste uke, er nettsiden oppe og går og mange har allerede prøvd seg på spillet. På litt over en uke har over 100.000 prøvd seg, og folk har trykket på Start/Stopp-knappen over to millioner ganger.

- Det er nok en litt avhengighetsskapende greie. Det er ikke lett å gi seg hvis man bare er noen hundredeler unna, sier AD Karin Lund i Try.

Det er laget bannere, Facebook- og Instagram-poster, Adshells og reklamefilmer.

- Vi er veldig fornøyd med responsen så langt sier markedssjef i Volkswagen, Tor Anton Bjørge.

- Vi oppnådde helt fantastiske tall med Ladeappen og Stolleken, men nå ser det ut til at årets kampanje kan gjøre det minst like bra, sier Bjørge i en melding.

Mediebyrå på jobben er MediaCom.

Se reklamefilmen her: