Medieprisene deles ut på Mediekonferansen i Tønsberg 27.-29. oktober og det er Beathe Stangeland Eide i Telenor, som har det overordnede ansvaret for årets juryer. Stangeland overtar stafettpinnen som jurygeneral etter Statoils Henrik Øinæs Habberstad, etter å ha ledet kategori Mediekreativitet, de to siste årene. Sammen med tre juryledere, starter hun nå arbeidet med å finne frem til de beste mediejobbene fra året som har gått.

Årets juryledere er følgende: Kategorien Mediestrategi ­ledes av Sten Bråthen, strategidirektør i MediaCom, Mediekreativitet ledes av Camilla Grund, daglig leder i Vizeum, og kategorien Mediekanal ledes av ­Kjersti Nesbakk, kundeansvarlig i McCann.

- Kort oppsummert kan vi si at mediestrategi handler om den beste strategien, mediekreativitet handler om gode og innovative medieideer og mediekanal handler om best bruk av enkeltstående kanaler. Formålet med Mediaforums Mediepris er en hyllest til alt det gode mediehåndverket som gjøres i Norge. De beste jobbene skal ikke bare hylles, men skal også bidra til læring og inspirasjon sier Stangeland Eide i en pressemelding.