I mars lanserte Tine sitt nye kommunikasjonskonsept «Det er mye kjærlighet i god mat», som er utarbeidet av McCann. Konseptet så dagens lys i en konkurransevinnende pitsj som sikret McCann et fortsatt grep på Tine-kontoen.

- Strategien til McCann traff oss midt i hjertet! Veien til hjertet går gjennom magen, så det å lage god mat er egentlig et uttrykk for kjærlighet. Våre produkter er også laget med kjærlighet – til norsk natur, landbruk og tradisjoner. Så Tine selger egentlig ikke bare matlagingsprodukter; vi selger kjærlighet, sa kategoridirektør Pernilla Siberg Nakken i Tine da kampanjen ble lansert i februar.

Les mer: McCann legger om Tine-reklame

Nå har filmen også truffet Sølvfisk-juryen, som premierer jobben med seier i februar.

- Profilfilmen for Tines matlagingsprodukter handler om at maten gjør mer enn å fylle magen hver dag –  det er også en kjærlighetserklæring fra dem som lager den til dem som spiser den. Stemingsfullt og fint om alle hverdagsmåltidene, som til sammen bygger sterke relasjoner mellom oss mennesker, sier juryen.

Se filmen her:


Det er Adam Billyeald og Jørgen Lauré som har vært Art Director og tekstforfatter på filmen. Pravda har stått for produksjonen.

Årets første Sølvfisk gikk til Try og Volkswagen.

Les mer: Volkswagen vinner årets første Sølvfisk