Bjørn Erling Ottersen slutter som direktør for Media Direct Norge. Han etterfølges av Ronny Lieblein, som har vært ansatt i Media Direct Norge i 20 år.  De siste 15 årene har han vært salgs- og markedssjef i selskapet.

- Jeg vil gjerne takke Bjørn Erling Ottersen for en flott innsats i Media Direct, sier Claus Brix, nordisk direktør for Media Direct og Dansk Reklame Film, i en pressemelding.

Ottersen har vært i Media Direct i 30 år. Han startet som økonomisjef i 1986 og han ble leder i selskapet fra januar 1989.

- Det har vært en lang, spennende og flott reise i Media Direct. Men alt har sin slutt – og det er nå riktig at andre krefter med annen kompetanse fører Media Direct videre. Nå ønsker jeg å satse på andre utfordringer. Samtidig vil jeg ønske alle i Media Direct lykke til videre i et spennende marked, sier Bjørn Erling Ottersen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Blir sjef: Ronny Lieblein går inn som ny sjef for Media Direct Norge.

Media Direct Norge eies av Egmont-selskapet Nordisk Film. Selskapet har en markedsandel i Norge på rundt 56 prosent. Media Direct Norge selger kinoreklame for totalt 84 kinoer i Norge.

I fjor ble det solgt kinoreklame i det norske markedet for 138 millioner NOK, ifølge IRM. IRM-tallene viser at kinoreklame-omsetningen økte med 5,8 prosent i 2015, og det i et totalt reklamemarked som ble redusert med 2,1 prosent fra 2014 til 2015.