DNBs markedsavdeling lar seg ikke ryste av Panama-skandalen som også har rammet den norske storbanken. Sakskomplekset, som ledes an av Aftenposten i Norge, har avslørt at DNB i nesten ti år latil rette for at kunder kunne skjule pengene sine i skatteparadiset Seychellene og på den måten unngå norske skattemyndigheter.

Les også: Aftenposten-redaktør lover flere avsløringer

Lanserer ny Vipps-film
På spørsmål fra Kampanje om DNB vil gjøre noen endringer i markedsarbeider som følge av oppslagene i Aftenposten og de fleste andre norske medier.

- Vi gjør ingen endringer, men jobber som planlagt, sier kreativ leder Aina Lemoen Lunde i DNB til Kampanje.

Nå står DNB klar med ny film for Vipps og denne gangen er det nordmenn på sommerferie som skal få en enklere hverdag med den nye funksjonen Gjør opp, der man kan dele utgiftene etter en reise. 

Se filmen her:


Vant Årets markedsfører
DNB vant nylig prisen Årets markedsfører for lanseringen av Vipps, og reklamebyrået Pol har vært med på laget siden starten. Filmen markerer en ny fase i arbeidet med Vips, forteller Torbjørn Ruud i Pol, som har hatt AD-ansvar. Han har hatt med seg teammakker og tekstforfatter Petter Bryde i arbeidet med filmen.

- Første runde handlet mye om å forklare konseptet. I og med at 1,3 millioner mennesker nå har lastet ned Vipps, så har folk skjønt produktet. Nå handler det om å utvide bredden i Vipps med alt som kommer av nye tjenester og å begeistre rundt produktet, sier han til Kampanje.

Les også: DNB er Årets markedsfører for tredje gang

Kappløpet om nordmenns mobilbetaling intensiveres, og DNB konkurrerer både med Sparebank1s Mcash og Danske Banks Mobile Pay. Tidsfristene er fortsatt korte for markedsarbeidet, forteller Ruud.

- Dette prosjektet har tatt litt lenger tid, og det kommer også mer taktiske filmer i tillegg til hovedfilmen, men det går fortsatt rimelig fort, sier han.

Og for de som måtte lure, filmen er ikke spilt inn på Panama, men på Fuerteventura.

Martin Werner har regi og Bacon har produsert filmen.