Mediacom Oslo ble rangert som verdens 21. beste mediebyrå, og kampanjen «Babyshop omfavner showrooming» ble rangert som verdens 71. beste marketingkampanje da World Advertising Research Centre (WARC) publiserte sin WARC 100 denne uken.

Ingen andre nordiske byråer gjorde det bedre og ingen andre norske byråer inntar topplisten.

- Dette topper et fantastisk år for oss, med gull, sølv og bronse både i MediaForums Mediepriser, i ANFO Effekt, og i «VM for mediebyråer» Festival of Media, gull og sølv i INMA Performance Awards, i tillegg til seire i European Search Awards og I-COM data creativity awards, og sølv i Cristal Awards, sier Ruben Søgaard i MediaCom Oslo.

WARC 100 er en årlig rangering av verdens beste kampanjer og selskap, basert på deres prestasjoner i effektivitets- og strategikonkurranser. 2016 versjonen ble toppet av berømte kampanjer, som Penny the Pirate, #Like A Girl, og knallsterke byråer fra New York, London, Chicago og Mumbai.

- Det er riktignok stas å vinne, og jeg trodde aldri jeg skulle bli så glad over en 21. og en 71. plass, men vi må ikke glemme bakgrunnen for disse seirene, følger han opp. For MediaCom Oslo handler det om å gjøre de mest effektive jobbene for kundene våre, og å dokumentere disse, slik at vi kan lære av dem. Derfor har vi et stort fokus på å skrive caser internt – og bare noen få av dem blir faktisk sendt inn til slike konkurranser, sier Søgaard.