Nylig avholdt Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) en kåring av de beste kreative arbeidene i byen, en kåring som i år har fått navnet SRF Kuben.

Knowit Neolab kunne innkassere hele fem priser, deriblant juryens hederspris for sitt arbeid med appen DeeMe, i kategorien sosiale medier for bad.no og i annonser for P4 Radio Hele Norge. MK Norway vant pris i kampanje og tekst for sitt arbeid for Voss Resort.

I kategorien for beste studentarbeid vant Trine Sejrup prisen for sitt forslag til byutvikling i Bergen. Myreze tok hjem seieren i Motion graphics for sitt arbeid for Dansken&Fingern. Byråene Overhaus, Oktan Orangeriet, Haltenbanken, Pil Media, ConseptNord og Reklamekollektivet vant en pris hver.  

- Årets utdeling viser at det er stor bredde i det kreative miljøet i Bergen. I løpet av de ni årene utdelingen har funnet sted har vi aldri hatt så mange forskjellige vinnere, sier Hans Martin Opsal i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen.

Juryen for SRF Kuben bestod av juryleder Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Elin Minde fra Fasett, Aleksander Erichsen fra Kitchen og Marianne Christie Ryalen fra LOS&CO.