Martin Røstvold Thorsen er ny i reklamebyrået Ernö. Han kommer sist fra Try, men har også fartstid som AD fra McCann, Kitchen og DDB.

I Ernö skal Røstvold Thorsen jobbe i team med tekstforfatter Eirik Hovland, og tar dermed over stafettpinnen etter Henrik Sæther, som slutter i bransjen ifølge en melding fra reklamebyrået.

- Jeg veldig glad for å komme til et så hyggelig sted, med spennende kunder og så mange flinke folk! Og jeg gleder meg veldig til å begynne på oppgavene som venter, i team med en jeg har fulgt med på og sett opp til lenge. Dette blir gøy, sier Martin Røstvold Thorsen.

- En av de mest kjente prosjektene Martin har vært med på er kanskje «Verdens største flaskepost» for Solo. Dette er bare ett eksempel på hvor idé- og formsterk Martin er. Han er veldig flink til jobbe ut ideer man både legger merke til og husker. Vi er derfor veldig glade for å ha han på plass, sier daglig leder Frederik Horn. 

Ernö vant nylig både Gullfisk og Gullblyant for filmen «Brudens mor» for Kreftforeningen, der Hovland var tekstforfatter. Dette er en av kundene det nye teamet skal jobbe med.

Les mer: - Et sårt og vondt tema for mange

Se innslaget med Eirik Hovland rett etter seieren i Gullfisken her: