Etter fredspriskonserten i slutten av 2015 avslørte Kygo at han vil lansere en egen merkevare under navnet Kygo Life. Lanseringen kommer i august og i første omgang vil det satses på fashion og eletronikk.

- Det begynte med en liten idé som vokste seg større og større. Nå gleder jeg meg å vise kolleksjonen til sensommeren, sier Kyrre Gørvell Dahl i en pressemelding

Mannen bak, er Jon Inge Gullikstad som er kjent for å stå bak merkevarene Ulvang, Johaug og Bavac.

- Kyrre er en fyr med solide verdier og sammen skal vi lage et livsstilkonsept som sikter seg inn mot high end mote. Vi skal bygge merkevaren gjennom godt håndverk og har satt sammen et team av de dyktigste folkene innen design, kommunikasjon og markedsføring for å gjøre nettopp dette.

Panorama Design er byrået som utvikler profilen og har et overordnet designansvar for prosjektet. Panorama har i en årrekke jobbet med Gullikstad fra starten med Bavac og senere Johaug sin merkevare.

 Good Morning er hentet inn for å lage kommunikasjon og markedsføring. Byrået deler kontor med Panorama og har jobbet med Kygo Life siden høsten 2015.

 - Det er svært spennende å få lov til å være med på å etablere Kygo sin merkevare. På kort tid har han blitt superkjendis i musikkverden og vi gleder oss til å introdusere en annen side av han, sier daglig leder i Good Morning, Eirik Fjellaksel.