To av Norges største bloggere, Camilla Pihl og Caroline Berg Eriksen, har inngått samarbeid med selskapet Geir Food AS. Samarbeidet går ut på at bloggerne skal fronte en ny lavkalori-is. På isens innpakningen er det nemlig bilde av bloggerne. 

Samarbeidet kritiseres nå av Jorunn Sundgot Borgen, professor ved Norges idrettshøyskole. Hun mener det er uheldig at toppbloggerne reklamerer for det som kan omtales som «slanke-is». 

- For unge jenter som ser bildet av disse jentene på lavkalori-isen, blir det synonymt med at hvis du spiser den isen så blir du like tynn som dem, sier Borgen til TV 2s «God Kveld Norge».

- Jeg synes vi er med å bidra til å ta ansvar med å fjerne sukker. Vi mener at når du er i den alderen så er du bevisst nok til å velge, sier salgs- og markedssjef ved Geia Food AS, Eirik Kruse til TV 2.