Lørdag er det klart for reklamebransjens tv-sendte festkveld når Gullfisken skal stemmes frem blant årets tolv sølvfisker på TV 2. Juryen, med Aris Theophilakis fra Futatsu Industries i spissen, har plukket ut det de mener er de tolv beste reklamefilmene som ble sendt på TV 2 i 2015. Nå er det opp til seerne å stemme på sin favoritt.

Men før det skjer kan bransjen selv stemme på sin favorittkandidat i en uhøytidelig avstemning på Kampanje. Nedenfor kan du se alle årets kandidater og stemme på den filmen du mener fortjener å stikke av med årets pris.

Avstemningen er avsluttet.

Årets sending skal ledes av Else Kåss Furuseth og Einar Tørnquist. Kåss Furuseth er også gjest i denne ukens Kampanje-podkast sammen med juryleder Aris Theophilakis. Der forteller TV 2-programlederen om sin fortid som «Norges verste AD» og Theophilakis mener den norske reklamebransjen lager for snill reklame, og mener vi bør se til USA for inspirasjon.

Du kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.Disse filmene konkurrerer om Gullfisken:

Januar: «Muskelbunt» - Bates United for Norges frivilligsentraler

Februar: «Brudens mors» – Ernö for Kreftforeningen


Mars:
«Kajakk» – Try for Finn.no


April:
«Full kontroll» - Try for DNB


Mai:
«For en gjeng med bønder» - Try for Felleskjøpet

Juni: Norwexico – Anorak for Matprat

Juli: «Veggen» - Saatchi & Saatchi for Smash

August: «Morraidol» - Try for Lotto


September:
«Du, mamma» - SMFB for Ikea


Oktober:
«Vift med halen» - Pol for NSB

November: «Nattmat» – DDB for McDonalds


Desember:
«Hjem til jul» - Pol for NSB


Avstemningen er avsluttet.