Før helgen var det Christine Koht som ble «reservemamma» i DNBs nye reklamefilm rettet mot ungdommen.

Les også: Koht blir «lissom-mamma» i ny DNB-reklame

Men denne gangen er det Norges største bloggstjerne Sophie Elise som får jobben som mamma i en helt ny Lindex-kampanje. I filmen byttes blogg- og mediehverdagen til bloggeren ut med våkenetter og bleieskift og det hele har kommet i stand i en ny kampanje for kleskjedens babykolleksjon.

- Vi håper kampanjen vil sjarmere både småbarnsmammaer og potensielle mødre, sier markedssjef hos Lindex, Nina Haugen, til Kampanje.

Og som Christine Koht i DNB-filmen har heller ikke hovedpersonen i kampanjen til Lindex noen mamma-erfaring. Ifølge Lindex har bloggeren aldri før holdt i en baby da hun tok utfordringen om å være mamma i et døgn.

Resultatet har blitt to filmer som dokumenterer Sophie Elises døgn som mamma for 11 måneder gamle Kaya.

Reklameoppdragene fortsetter dermed å renne inne for bloggeren som har rundt 70.000-100.000 daglige lesere på sin blogg. Tidligere har Sophie Elise dukket opp for både Norsk Folkehjelp og Altibox.

Droppet reklamebyrå
Ikke noe reklamebyrå har vært involvert i prosessen og konseptet er fullt og helt laget av Starcom.

- Det stemmer. Det er kun Starcom som har stått for konsept. Vi har en avdeling på ti kreatører og sosiale medier-spesialister som lager kampanjer fra A til Å for en del av kundene våre, så dette er ikke noe nytt for oss, selv om vi i mange tilfeller jobber tett med reklamebyrå, sier kreativ leder i Starcom, Sindre Holme, ti Kampanje.

Det er Molte som har produsert filmene som du kan se her: