I fjor høst etablerte Norwegian en direkterute mellom Stockholm og Las Vegas. Reklamebyrået M&C Saatchi fikk jobben med å markere nyvinningen, og det gjorde de ved å hente noe av det mest erketypiske Las Vegas har å by på, nemlig spontanbryllup med en Elvis-imitator som prest.

Via en direktelink fra Little White Chapel i Las Vegas og en storskjerm i kjøpesenteret Gallerian i Stockholm fikk tilfeldige forbipasserende flybilletter til gamblingbyen mot at de giftet seg på stedet.

Slik gikk det:

Viktor Johansson var blant dem som slo til.

- Vi gikk inn i Gallerian for å se på vintersko og gikk ut som ektefeller 45 minutter senere! Jeg kan knap forstå hva som skjedde, men vi går på skyene nå, sier han i en pressemelding fra M&C Saatchi.

Kampanjen har nådd bransjenettstedersom AdWeek og lignende publikasjoner i land som India og Brasil.

- Det er superkult at en så enkel og utradisjonell idé ble tatt så godt imot av besøkende på Gallerian. Nå håper vi filmen blir tatt like bra imot av et onlinepublikum og at den bidrar til å øke interessen for direkteflyvninger til Las Vegas, sier tekstforfatter Nicholas Düfke.