I forbindelse med Ungdoms-OL i Lillehammer lanserer Samsung kampanjen #TheOnlyWayToKnow, som skal hylle unge idrettsutøvere verden over. Det norske langrennstalentet Vebjørn Hegdal er blant profilene som er med i filmen. Det er også den norske snowboarderen Markus Kleveland.

- Utøverne ble valgt på grunnlag av deres dedikasjon og lidenskapelige forhold til sin idrett. De viser mot og vilje til å trosse ytre press og tvil, samtidig som de ofrer elementer som utgjør livet til en «normal» tenåring sier Hayle Chun, global markedssjef i Samsung, i en pressemelding.

Flere av kampanjens ambassadører vil gi publikum innsikt i deres hverdag under Ungdoms-OL på Lillehammer gjennom ulike sosiale medier.

- Noen ganger lurer jeg på hva jeg driver med. Jeg står opp tidlig, trener i timevis i all slags vær, kun for å stå på toppen av seierspallen. Men når jeg får medaljen rundt halsen er alle timene med hard trening og slit verdt det. Hvis du virkelig brenner for noe gjør du alt for å nå målene dine. Det er det eneste som funker. Ikke hør på folk som sier at ting er tøft og umulig – det er kun deg selv som setter grensene, sier Vebjørn Hegdal.

Ungdoms-OL starter førstkommende fredag.