Mediebyrået In Sight øker satsingen på det digitale og starter nå selskapet In Sight LAB sammen med Adina Broady Aasebø og Njål Berge. Broady Aasebø og Berge blir partnere i det nye digitalselskapet, og vil til sammen eie 34 prosent av selskapet. Resten vil bli eid av In Sight.

Broady Aasebø kommer fra stillingen som innsikt- og innovasjonsdirektør i Aller Media. Njål Berge forlater Los & Co. Han har også drevet sitt eget selskap Indianere.

Njål Berge blir daglig leder i In Sight Lab, mens Adina Broady Aasebø blir innsiktsdirektør.

- Krevende å være i front
- Vi er stolte over og glade for at vi får to personer med stor faglig tyngde og digital forståelse fra den ypperste toppdivisjonen i Norge, sier administrerende direktør Geir Kjærnes i In Sight i en pressemelding.

Han har stor tro på digitalsatsingen.

- Vi skal guide våre kunder slik at de velger de mest effektive kommunikasjonsløsningene i digitale og tradisjonelle medier. Vi lever i en utrolig spennende kommunikasjonstid hvor det er blitt svært krevende å være i front av utviklingen sammen med kundene våre, sier Kjærnes.

- Skal utvikle et helnorsk byrå
Adina Broady Aasebø er utdannet medieviter fra Stockholms Universitet og har hatt ledende stillinger i Aller Media konsernet. Hunhar samarbeidet mye med Njåø Berge.

- Jeg gleder meg stort til å fortsette jobbingen med Njål, og nå på fulltid. Vi skal utvikle faget i et helnorsk byrå. Det er spennende tider og hele bransjen er inne i en rask utviklingsfase der teknologien oftere er i sentrum enn ved siden av. Alt går raskere og menneskers krav til relevans, personifisering og kvaliteten på innholdet som møter dem er ekstremt høyt. I dette krevende landskapet er det viktig å operere med fremtidens fremste valuta, nemlig innsikt om mennesker, sier Adina Broady Aasebø.

- Ser frem til å starte selskapet
Njål Berge er utdannet på NHH og har i en årrekke jobbet med store nasjonale og internasjonale kunder. I tillegg har Njål Berge vært rådgiver i Opinion og i Bengal Consulting og jobbet i byråer som Leo Burnett, TBWA, SMFB, Neo Interaktiv og senest LOS & CO.

- Jeg kjenner godt til In Sight fra tidligere oppdrag, og ser frem til å starte i selskapet. Ikke minst skal vi videreutvikle selskapets digitale muligheter og satsinger. Dette er en reise som jeg ser frem til, sier Njål Berge.

In Sight har nå 17 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på 485 millioner kroner.