Administrerende direktør i Try Reklamebyrå, Kjetil Try, fortsetter å bygge opp sin content-satsing og byråets siste tilskudd i så måte er tidligere journalist og innholdsprodusent Cato Gjertsen.

- Vi har et content-miljø bestående av medarbeidere fra ulike fagdisipliner, som strategi og rådgivning, performance marketing og CRM, og med Gjertsen på laget er vi enda bedre rigget for å løse små og store produksjoner, uavhengig av om det er enkle videoproduksjoner, podcaster, apper, infografikk, animasjoner, annonsørfinansiert TV-produksjon eller tekstm sier Kjetil Try.

Gjertsen kommer sist fra conten marketing-bransjen der han har jobbet med byråer som Teft/Spoon og Redink.

- Han har vist at han har stor forståelse for den digitale medieutviklingen, og mulighetene som finnes i å bygge egne sterke kanaler og dette blir viktigere og viktigere for annonsørene i framtiden. Et kommunikasjonsløp handler sjelden om enten eller, men om både og, sier Try.