Det er Gyro som har laget filmen der den verdenskjente norske rallykjøreren Petter Solberg blir sminket og forkledd som en eldre mann med skrekk for å kjøre bil.

- Jeg tente tvert på ideen. Faktisk har vi i teamet mitt tenkt på å gjøre noe i tilsvarende retning en god stund, og det passet perfekt da Bertel O. Steen og Gyro tok tak og satte ideen og produksjonen ut i livet like etter sesongslutt for min del, sier Petter Solberg i en kommentar til Kampanje.

Reaksjonene fra ansatte i Bertel O. Steen er filmet med skjult kamera og filmen har allerede blitt en viral hit som er sett nærmere 6,6 millioner ganger på Petter Solbergs Facebook-side. Nå skal det sies at antall visninger på Facebook ikke teller like mye som visninger på Youtube, men det kan vel uansett konstateres at interessen for filmen er stor.

- Det ble mange og lange timer i maskestøp, sminking, planlegging og filming, men det var verdt hvert sekund. Jeg er målløs og nesten litt sjokkert over den enorme mottakelsen filmen har fått. Vi hadde ikke engang drømt om slike tall på forhånd, sier Solberg til Kampanje.

Se filmen under: