Kåringen av Årets medieselger - kjent under prisnavnet Purple People Award  - skjer på Mediedagen 21. januar. Nå har juryen valgt ut fem personer til shortlist:

Disse fem er:

  • Hanne Markussen Myhr, Key Account Manager, Egmont
  • Kristin Sagen, Key Account Manager, CAPA
  • Ida Brynhi, Senior Sales Executive, Clear Channel
  • Joachim Bro, Key Account Manager, Storby/Aftenposten
  • Nina Feyling Pedersen, Senior Key Account Manager, VG

Nominasjonene til årets pris har kommet fra alle deler av bransjen, fra mediebyråer og PR-byråer til mediene selv. Kandidatene på shortlist kommer fra til dels svært forskjellige mediekanaler, noe som illustrerer den store bredden i de innsendte nominasjonene, påpeker juryen.

- Juryen er imponert over mange av årets kandidater, og det var en tøff prosess å velge ut de fem som er på årets shortlist, sier juryleder Camilla Torvik i Mindshare.

- Samtidig er vi ikke i tvil om at vi nå har funnet frem til de som virkelig fortjener en plass i teten. Alle på shortlist er fremoverlente, veldig serviceinnstilte og finner gode, kreative løsninger for kundene.

Juryen består i år av Marianne Massaiu i MediaCom, Anette Solli i MEC, Cecilie Faye i Maxus, Anne Brude i Mindshare og Jarle Thalberg i GroupM, foruten juryleder Camilla Torvik.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Her er juryen: Fra venstre: Anne Brude, Jarle Thalberg, Cecilie Faye, Anette Solli, Camilla Torvik og Marianne Massaiu. Foto: Egil Arntzen/Mindshare.

 Fjorårets vinner av Purple People Award var Hanne Pedersen i E24. Hun var på shorlist sammen med Erling Hjorthaug fra Widespace, Hanne Hafstad fra JCDecaux, Marius Valle fra JCDecaux og Ola Tveit fra Nettavisen.

Juryleder Camilla Torvik sa dette om Pedersen:

«Hos denne selgeren er du i trygge hender. Vedkommende setter innsikt i høysetet og leverer en service utover det vanlige. Hun er  i forkant i oppfølgingsfasen og er profesjonell.»

Pedersen gikk fra E24 til Microsoft i fjor.

Les mer: Hun er årets medieselger

Les mer: Snapper Årets medieselger