Det er ikke alltid like lett å holde seg oppdatert på slangord og -uttrykk, men noen ganger kan det lønne seg å dobbeltsjekke før man lanserer reklamekampanjen. Det fikk Yukon's Health and Human Services erfare da de lanserte en kampanje for å øke D-vitamin-opptaket i befolkningen under slagordet «We all need the D».

For mange gir begrepet «The D» nemlig helt andre assosiasjoner enn livsviktige D-vitaminer. Som Urban Dictionary forklarer det, er det vanligere å bruke begrepet for å omtale det mannlige kjønnsorganet. Det er derfor ikke så rart at saken er plukket opp av både AdWeek og BuzzFeed. Der kan du også se flere uheldige varianter av kampanjen.

Tabben har naturligvis også skutt fart i sosiale medier:

Om Yukon's Health and Human Services tar tabben med humor er usikkert. De har respondert med å fjerne ordlyden fra kampanjesiden.