I år blir de to TV 2-profilene Else Kåss Furuseth og Einar Tørnquist som skal lede reklamefilm-showet «Gullfisken» på TV 2. I den forbindelse avslører Kåss Furuseth overfor Dagbladet/Kjendis.no at hun faktisk er utdannet som art director fra Westerdals.

- Jeg har gått på reklameskole selv, og er kanskje Norges dårligste art director. Læreren sa at det var som om de andre satt og varmet seg inne i ei hytte, mens jeg vandret rundt på vidda og ikke fant veien inn. Ingen ting ble bra nok. Så nå skal vi hedre litt ordentlig talent, sier Furuseth til Dagbladet.

Med-programleder Einar Tørnquist er som veteran å regne, siden han også ledet showet i fjor, da sammen med Morten Ramm. Else Kåss Furuseth lover at hun og Tørnquist skal skru opp glam-faktoren.

- «Gullfisken» er Norges femtende mest glamorøse prisutdeling. Vi er liksom enda litt mindre glamorøse, Einar og jeg. Men til sammen vil vi kanskje være på en sjuendeplass for «glamorøsitet», sier hun til Dagbladet.

 «Gullfisken» sendes på TV 2 6. februar.