Det er byggvareselskapet JM Norge, et selskap mange kanskje kjenner igjen fra sponsorplakater på NRK, som har valgt nytt mediebyrå. Selskapet gjennomførte i fjor høst gjennomført en større pitsj for å finne en ny mediebyråpartner og valget har nå falt på det minste av de to Vivaki-byråene, ZenithOptimedia.  

Les også: Selger fotballspons for 11 mill.

 - Det har vært en spennende pitsjprosess der vi har hatt som mål å utforske nye muligheter hos potensielle partnere. Vi var på jakt etter en langsiktig partner som har høy energi og en solid digital kompetanse. Derfor ser vi nå frem til å starte vårt nye samarbeid med ZenithOptimedia, sier Kjell Kvarekvål, direktør for markedskommunikasjon i JM Norge.

Samarbeidet starter opp allerede i januar i år og Zenith-direktør Thomas Magnusen sier det er «særdeles hyggelig» at man nå er «ufattelig stolte».

- Det vil si at vår digitale satsning og retningen vi har staket ut for ZenithOptimedia blir godt mottatt i markedet. Vårt mål er at ZenithOptimedia skal være et nytt og spennende byråmiljø, og JMs valg er en god attest på at vi er på rett kurs. Denne kontrakten har vi kjempet for, og nå er vi utålmodige på å komme i gang, sier Magnusen.

Han sier JM er en «interessant merkevare» som opererer i et marked med mange utfordringer. 

- Oppdraget er i så måte helt perfekt for oss. Vi får anledning til å bredde hele tjenestespekteret vårt, og vil bistå JM med tradisjonell media, digitale medier og performance-marketing tjenester, sier Thomas Magnusen, direktør for ZenithOptimedia Norge.