Sammen med Pol har Vitusapotek satset på kommunikasjon de håper vil skille dem fra de andre. For den jevne apotekkunden sliter med å skille de ulike apotekene fra hverandre, mener Vitusapotek.

- Apotek er en bransje hvor markedskommunikasjonen med få unntak kan sees på som generisk. Resultatet av dette har blant annet vært at folk ikke klarer å skille den ene kjeden fra den andre og at det oppleves som hipp som happ hvor du handler, sier markedssjef i Vitusapotek Stine Gylterud.

Derfor lanserte Vitusapotek før jul sitt nye kommunikasjonskonsept «Vi vet», og nå kommer apotekkjeden med nye filmer – godt timet til forkjølelsessesongen.Og i kveld starter filmen «Feberfantasier» (øverst i saken) på TV 2.

 - Vi ønsker å bli tydeligere på vår konkurransekraft gjennom å etablere vår egen stemme i markedet, sier Gylterud.

- I bunnen for «Vi vet»- konseptet ligger innsikt som er hentet inn fra hundrevis av medarbeidere i kjeden. For oss har det handlet om å skape relevant kommunikasjon som folk legger merke til, sier Pol-rådgiver Kjetil Botten Skogly.

Under kan du se filmen «Metalface», som er første film i kampanjen. Det kommer ytterligere to filmer i Vitusapotek-konseptet.