Når den 11. sølvtaggen nå er delt ut, er det Pol som har gått av med seieren. I november er det altså NSBs underholdningsapp som er fylt med innhold laget av Pol for NSB, som vinner.

«En leken måte å produsere godt innhold på. Historiene er engasjerende og morsomme, og vi snakker om tog og NSB med positive fortegn. Underholdsningsappen er allerede godt etablert, og nå knyttes den enda tettere til selve togturen», heter det i juryens begrunnelse.

NSB er selvsagt fornøyd med utmerkelsen.

- Det har hele tiden vært et poeng at disse turene ikke ble satt i stand kun for de som var med om bord. Alle som ikke fikk vært med på tur selv, fikk allikevel være med på reisene via appen. En Sølvtagg er med på å bekrefte at togturene leverer helt inn til mål, sier Mona Lorenzi, leder for massekommunikasjon i NSB, i en melding.
Det har vært timevis med hardt arbeid, heter det fra Pol.

- Disse togrutene har ikke bare vært reiser mellom Oslo og Bergen. De har vært en slags reise fra tradisjonelle print-annonser til massevis av innhold til NSBs Underholdningsapp, og midt i mellom har det vært timevis med hardt arbeid. Vi jubler over Sølvtagg, og bukker, nikker og neier til juryen for at de har satt pris på innsatsen, bokstavelig talt, uttaler det kreative teamet i meldingen.

Her kan du se casevideo for appen.

Dermed ligger Pol øverst på rankingen når det gjenstår én sølvtagg for 2015.

DDB fikk andreplassen for «Anmelderfesten», en app utviklet av Notch for Bergens Tidende. Her kunne yngre lesere løpende anmelde filmer under Bergen Internasjonale Filmfestival.

Tredjeplassen gikk til Try for «DNB Bilvelgeren», som skal hjelpe å finne den perfekte bruktbilen.  Det ble også delt ut poeng til jobben «Hi Volks» fra Try/Apt, samt Forsvaret.no av Hyper.